VilágPatika

Állapotfelmérés
Az állapotfelmérés során 30 vagy 60 akupunktúrás pont elektromos vizsgálatával meg tudjuk állapítani, hogy a testen lefutó meridiánok milyen energetikai állapotban vannak.

A hagyományos kínai orvoslás szerint ezekben a csatornákban áramlik az életenergia vagyis a csí. Az 1940-es évek óta tudjuk, hogy műszerekkel is kimutatható ezen pontok fokozott anyagcseréje a környező testi sejtekhez képest.

A meridiánok energetikai állapota tükrözi az általuk keresztezett szervek működési hatékonyságát, működési minőségét.

Alul- vagy túlműködés esetén a meridán által keresztezett szervben vagy szervekben a normálistól eltérő működés tapasztalható, amely betegsére utal vagy idővel betegséget vált ki.

A készülék összegyűjti és rangsorolja az optimálistól eltérő méréseket és ábrázolja egy 100-as skálán. Normál érték: 45-55.

Az első 10 legnagyobb energetikai hibához (azaz: betegséghez) olyan rezgésmintát rendel, amely az eltérést a normál tartományba korrigálja.

Ezzel az adott meridiánokon újra optimális lesz az energiaáramlás, akadály nélkül áramolhat a csí.

Megszűnik az az akadály, ami a betegséget és a tüneteit okozta.
A kezelés igazi előnye, hogy a betegség gyökerét találja meg és nem csak az érezhető(sok esetben félrevezető) tüneteket kezeli.

Nincs mellékhatása, mert a hatást kiváltó anyagok fizikai, hullám tulajdonságát használja ki, így nem lép kölcsönhatásba egyéb, akár rendszeresen szedett gyógyszerekkel.

A kezelés során a készülék 40000 hatóanyagot (gyógyszer, homeopátiás szer, hormon, enzim, stb) tesztel a 10 leghibásabban működő meridiánon és kiválasztja azokat a rezgéseket, melyekkel a szervezet újra energetikai egyensúlyba kerül.

Az összegyűjtött rezgések egy frekvencia generátor révén átjárják a páciens testét és megszűntetik az energiaáramlás blokkjait.

A kezeléssel egyidőben készül egy általunk HIO-nak nevezett oldat is, amely hasonló hatású mint maga a rezgésterápia. A gép kiméri, hogy milyen gyakorisággal, milyen cseppszámmal ajánlott használni az oldatot.

A kitesztelt 10 készítmény alkalmazási előiratában szereplő diagnózisok, indikációk jellemzik az adott egyént, így pontos képet kaphatunk a betegség természetéről.

A kezelés hatása 2-4 hónapig tart. Ha ezalatt a szervezetnek sikerül az új egyensúlyi állapotban maradnia, akkor egyetlen kezeléssel megoldhatjuk a problémákat.

Krónikus, évek óta fennálló betegség esetén ismételt kezelés szükséges lehet!
https://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/04/122.jpg

A készülék összegyűjti és rangsorolja az optimálistól eltérő méréseket és az első 10 legnagyobb energetikai hibához (azaz: betegséghez) olyan rezgésmintát rendel, amely az eltérést a normál tartományba korrigálja.


https://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/04/147.jpg

A kitesztelt 10 készítmény alkalmazási előiratában szereplő diagnózisok, indikációk jellemzik az adott egyént, így pontos képet kaphatunk a betegség természetéről.


https://humandetox.hu/wp-content/uploads/2015/11/124b.jpg

Nincs mellékhatása


Ne várjon tovább!

VÁGJON BELE!


Cím

Budapest VI.
Nagymező utca 21. I. emelet


Email

drzsiga.zsolt@gmail.com


Tel

06 70 945 84 65