Dohányzás

Homeopátiás Információs Oldat


A rendelőnkben alkalmazott – MSAS Professional – biorezonanciás készülék lehetőséget nyújt a leszoktató kezelések hatásfokának növelésére, homeopátiás információs oldat készítése által.
Az eljárás során 30 ml desztillált vizet tartalmazó üveg kerül ugyanabba a rezgőtérbe, amelyben a kezelt személy is helyet foglal.

A szervezetet alkotó 70% víz és az üveg tartalma is térszerkezet-változással reagál a használt frekvenciákra.

A „programozott” oldat nyelv alá csepegtetésével a páciens otthonában is tovább kezelheti magát.
A gép kiteszteli az ideális koncentrációt és a napi mennyiséget. Pl.: 0,5V, 2X12 csepp/nap 2 hétig. 

Miért javasoljuk?

10-15%-kal növeli a leszokási arányt!
Cseppentés után azonnal, min. 2-3 órára mindenkinél eltűnnek a dohányzással kapcsolatos gondolatok.
Cseppentés után azonnal, min. 2-3 órára megszűnnek az esetleges elvonási tünetek azoknál is, akiknél nem elég 1 kezelés(5%).
Az első néhány napban a dohányosnak biztonságérzetet ad.
5-10 szál cigaretta elszívását kiegyensúlyozhatja.

Ára: 3.000 Ft

Elméleti háttér

Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége

A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre – például az élő szervezetre – átvinni. Egy erősebb rezgés mindig átinformálja a gyengébbet.

Testünk 70%-ban , az agyunk pedig 90%-ban tartalmaz vizet. A víz egy olyan információ-hordozó, amely minden rezgést, rezdülést felvesz, és azt eljuttatja a szervezet minden egyes sejtjéhez. Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. A homeopátiában ahelyett hogy az anyag hatását alkalmazva szüntetnénk meg a tüneteket, a vízbe másolt információt használjuk a betegség által előidézett tünetek információjának kitörlésére.

Masaru Emoto desztillált vizet használt kísérleteihez, amin ” mondhatni ” semmilyen információ nincs. Erre az információ nélküli vízre különbözőképpen rezgéseket vitt fel. Pl. két hangszóró közé tett egy pohár vizet, majd Mozart, Beethowen, Chopin műveket, heavy metal zenét, népdalokat hallgattatott a vízzel, majd mindegyiket lefagyasztotta és mikroszkóp alatt megvizsgálta. Egy új eszközt használt, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban lévő energiákat.

Az eredmény megdöbbentő volt, ugyanis óriási különbségek jelentkeztek a vízkristályokban.
A normál állapotban lévő vízkristályok hatszögletű kristályszerkezetet alkotnak, mint a hópihe.
Nincs a világon két teljesen egyforma hópehely, mindegyik egyedi, egyéni, de mindenképpen szabályos hatszög alakú kristály. Úgy néz ki, mintha valamennyi vízcsepp önálló individuum volna, egyfajta személyiség megváltozhatatlan karakterrel. Még ha egy hópelyhet fel is olvasztunk, majd újra megfagyasztunk, hajszálpontosan ugyanazt a mintát képezi mint korábban.

A víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például -75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és O fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint -120 foknál kellene. A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett, hogy szabályosan összehúzódna és nehezebbé válna. Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezeknek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a Földön. Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor Földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenféle szerves élet nélkül. A tudósok felfedezték, hogy a víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe került.FONTOS TUDNI


HA ABBAHAGYJA

Napról napra egyre jobban érzi majd magát, a vérnyomás és a pulzus normalizálódik, a köhögési és légzési problémák rendeződnek!


TÖBB PÉNZE LESZ

A megspórolt pénzt végre értelmes dolgokra költheti!


NAPRÓL NAPRA JOBB

Egyre erősebb, kocentráltabb és motíváltabb lesz, nem viszi el energiáját a cigaretta.


HA LESZOKOTT

Egy év múlva már csak rossz emlék lesz, Ön pedig büszke lesz magára!


Ne várjon tovább!

VÁGJON BELE!


Cím

Budapest VI.
Nagymező utca 21. I. emelet


Email

drzsiga.zsolt@gmail.com


Tel

06 70 945 84 65