LETESZEM.hu

Dohányzás


BEMER

2005-ben találkoztam először a BEMER nevű, német orvostechnikai eszközzel, mellyel akkor egy nyírségi háziorvosi praxisban egy cukorbeteg férfi évek óta nem gyógyuló fekélyét kezelték sikerrel.

Aztán még abban az évben egy sportsérülést szenvedtem. 1 hét fekvés, Algopyrin, Mydeton injekciók, masszőr és csontkovács sem tudta érdemben csökkenteni a fájdalmamat.

A BEMER II. generációs készülékével elég volt 1 db 20 perces kezelés és a mozgásszervi fájdalom teljesen megszűnt. Akkor vásároltunk egyet. Több mint 12 éven keresztül adtuk bérbe az eszközt. Nem volt olyan bérlő, aki ne lett volna megelégedve a hatásával, a krónikus betegségben szenvedők jelentős része vásárolt is magának. Mind a mai napig bérbe adjuk, semmilyen műszaki problémája nem volt és ami szintén figyelemre méltó: A használt, 12 éves gépet még mindig az új ár feléért el lehetne adni. Tartja az árát!

Mikor kijött a III. generációs változat, ami a korábbi 1-2 órás hatás helyett már 17 órán keresztül javítja  a mikrokeringést 28%-kal, feltettem a  BEMER terápiára saját és a családom jövőjét.

Az alábbi üzenetet küldtem az ismerőseimnek:

Egy BEMER nevű, német orvostechnikai eszköz viszonteladója/forgalmazója lettem.

Részben azért, mert szakmailag felkeltette az érdeklődésemet(17 éve fejleszti a Berlini Mikrocirkulációs Intézet és már 400 ezer db-ot eladtak belőle Németországban,1.000.000 db-ot a világban, 16 cikk PubMed-en, 100 vizsgálat, 250 publikáció, külön kategória a német biofizikai eszközök között:”Physikalische Gefässtherapie”, 28%-kal fokozza a keringést a 100 mikron alatti érrendszerben részben az NO szintézis stimulálásával(lásd. Viagra,Nebivolol,NoExplod) és ezzel gyógyítja/javítja disbetes láb, fekélyek, decubitus, autoimmun betegségek, ízületi gyulladások, migrén, alvászavar,Parkinson, Alzheimer, artériás érelzáródás, bénulások, visszér, fülcsengés, csontritkulás, potenciazavar, meddőség, macula degeneráció, ADHD, immungyengeség,hormonális/anyagcsere zavarok, de reggelig sorolhatnám, mert a betegségek 90%-a összefügg a mikrokeringés zavarával) részben azért,mert a németek és a svájciak imádják(svájci olimpiai csapat Athén óta használja, hivatalos partnere az FC Basel, Shalke04, AC Milan, a Svájci Tenisz Szövetség, csomó Bundesliga csapat, az Adidas, sőt kooperál vele a NASA.

Itthon: 80 kórházban vagy szakrendelőben elérhető a kezelés OEP támogatással, használja: Roger Federer, Boris Becker, MLSZ, Sándor Károly Akadémia, Pick Szeged, ZF Eger, Póta Georgina, stb..
Ha valakit érintenek, akár családon belül a felsorolt kórok, forduljon hozzám bizalommal!

Azt gondolom, hogy érdekelni fog sokakat a BEMER egészségügyi vagy üzleti szempontból! Küldjétek át nekem az email címeteket és átküldök minden anyagot! Ha átnézitek, meglátjátok, hogy nem túlzás az ára és a betegségek 90%-a rossz mikrokeringéssel indul/társul.

Üdv.

ZsoltFONTOS TUDNI


HA ABBAHAGYJA

Napról napra egyre jobban érzi majd magát, a vérnyomás és a pulzus normalizálódik, a köhögési és légzési problémák rendeződnek!


TÖBB PÉNZE LESZ

A megspórolt pénzt végre értelmes dolgokra költheti!


NAPRÓL NAPRA JOBB

Egyre erősebb, kocentráltabb és motíváltabb lesz, nem viszi el energiáját a cigaretta.


HA LESZOKOTT

Egy év múlva már csak rossz emlék lesz, Ön pedig büszke lesz magára!


Ne várjon tovább!

VÁGJON BELE!


Cím

Budapest VI.
Nagymező utca 21. I. emelet


Email

drzsiga.zsolt@gmail.com


Tel

06 70 945 84 65