Világpatika

IBS


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/386.jpg


Így dolgozunk

A rendelkezésre álló hatóanyagok széles skálájából – gyógyszerek, növényi készítmények, kivonatok, homeopátiás szerek, Bach virágterápia, színterápia, stb. kiteszteljük az adott szervezet számára legmegfelelőbb készítményeket, melyekkel csökkentjük a  gyulladást, fájdalmat, oldjuk a görcsöt és az esetlegesen fennálló stresszt.

A kezelés hatása 2-4 hónapig tart,  mellékhatások nélkül.

Ha a megbetegedés évek, évtizedek óta fennáll ismételt kezelésre szükség lehet. A szükséges kezelések száma évről-évre csökkenést mutat.

TIPP: Végleges megoldásként ajánlott alternatíva az otthoni BEMER terápia. 30%-kal jobb keringés, több oxigén és ATP a sejteknek. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, funkciójavító hatás!

Az eljárás:

40.000 hatóanyagból IBS, gastro, gyulladás keresőszavakkal kilistázzuk a szóba jöhető készítményeket –kb. 650 hatóanyag- majd egy akupunktúrás ponton a gép összeválogatja azt a receptúrát, amely az adott személy esetén a legoptimálisabb eredményt adja IBS esetén. A készítmények rezgésszámával besugározzuk a páciens testét a választott időintervallumban (10-40 perc). 

Mind a tesztelés, mind a rezgéskezelés teljesen fájdalommentes.

Tipp: Tapasztalataink szerint a hatékonyság arányos a besugárzási idővel.

                                    

 Az Irritabilis Bél Szindrómáról általában

Az irritábilis bél szindróma (IBS) a gyomor-bél rendszer funkcionális rendellenessége, amelyet hasi fájdalom, görcs, puffadás, diszkomfort érzés, a székürítés zavara (hasmenés, székrekedés vagy a kettő váltakozása) jellemez, és a hátterében nem lehet igazolni szervi vagy laboratóriumi rendellenességet.

Magyarországon népbetegség az IBS: a lakosság mintegy 15-20%  szenved a tünet-együttesétől. Leggyakrabban fiatalabb felnőtt korban kezdődik civilizációs kórképnek tartják.

Az irritábilis bélszindróma oka pontosan nem ismert.

A tünetek kialakulásában a bél fokozott érzékenysége (irritábilitás), a bélmozgás zavara és a fokozott fájdalomérzés játszik szerepet.

Befolyásolják külső hatások: stressz, lelki problémák, helytelen étkezési szokások, dohányzás, alkohol lényegesen felerősíti az IBS kialakulásának lehetőségét.

Veszély-jelek, amelyek esetén feltétlenül orvoshoz kell fordulni annak is, aki netán ódzkodna ettől: ha a beteg idősebb, azaz ha a tünetek első alkalommal 50 év felett jelentkeznek, ha a panaszok hirtelen lépnek fel, ha a beteg véres székletet vagy hirtelen ismeretlen eredetű fogyást tapasztal, vagy ha a tünetek tartósan fennmaradnak kezelés ellenére is.

Az IBS kezelése komplex folyamat, melynek során nem csak a tünetek okának feltárásával, kezelésével kell foglalkozni, hanem a kiváltó okok csökkentése, megszüntetése és a lelki támogatás is igen komoly feladat.

Gyógyszeres kezelésnél általában mindig a domináló tünet határozza meg az alkalmazott terápiát, vagyis hogy görcsoldásra, fájdalomcsökkentésre, hashajtóra, hasfogóra, puffadásgátlóra, nyugtatóra vagy antidepresszánsra van szükség.

Fájdalomcsillapításra általában  a szokásos, vény nélkül is kapható görcsoldók és fájdalomcsillapítók valamelyike elegendő.

 A szorulásos betegek kezelésekor a széklet térfogatát növelő anyagok (búzakorpa, cellulóz) tanácsolhatók.

 Hashajtók közül leginkább a laktulóz tartalmú készítmények javasolhatók. Makacs székrekedés eseté a rendszeresen vagy tartósan szedett hashajtók számos mellékhatásával kell számolni.

A hasmenéses csoportban a legkedvezőbb tapasztalatoka loperamiddal vannak.

puffadásos panasz kezelése alverinium, simethiconum illetve pancreatinum tartalmú készítmények állnak rendelkezésre.

Az IBS-hez gyakran csatlakozó lelki problémák miatt a középsúlyos és súlyos betegek pszichés vezetése érdemi része a sikeres kezelésnek.

 
http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/383.jpg

Az irritábilis bél szindróma (IBS) a gyomor-bél rendszer funkcionális rendellenessége,

amelyet hasi fájdalom, görcs, puffadás, diszkomfort érzés, a székürítés zavara (hasmenés, székrekedés vagy a kettő váltakozása) jellemez, és a hátterében nem lehet igazolni szervi vagy laboratóriumi rendellenességet.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/90.jpg

Magyarországon népbetegség az IBS:

a lakosság mintegy 15-20% szenved a tünet-együttesétől. Leggyakrabban fiatalabb felnőtt korban kezdődik civilizációs kórképnek tartják.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/377.jpg

Befolyásolják külső hatások:

stressz, lelki problémák, helytelen étkezési szokások, dohányzás, alkohol lényegesen felerősíti az IBS kialakulásának lehetőségét.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/04/360.jpg

Veszély-jelek, amelyek esetén feltétlenül orvoshoz kell fordulni annak is,

aki netán ódzkodna ettől: ha a beteg idősebb, azaz ha a tünetek első alkalommal 50 év felett jelentkeznek, ha a panaszok hirtelen lépnek fel, ha a beteg véres székletet vagy hirtelen ismeretlen eredetű fogyást tapasztal, vagy ha a tünetek tartósan fennmaradnak kezelés ellenére is.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/387.jpg

Az IBS kezelése komplex folyamat,

melynek során nem csak a tünetek okának feltárásával, kezelésével kell foglalkozni, hanem a kiváltó okok csökkentése, megszüntetése és a lelki támogatás is igen komoly feladat.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/04/381.jpg

Hashajtók közül leginkább a laktulóz tartalmú készítmények javasolhatók.

Makacs székrekedés eseté a rendszeresen vagy tartósan szedett hashajtók számos mellékhatásával kell számolni.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/04/51.jpg

A hasmenéses csoportban a legkedvezőbb tapasztalatoka loperamiddal vannak.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/04/257.jpg

Gyógyszeres kezelésnél általában mindig a domináló tünet határozza meg az alkalmazott terápiát,

vagyis hogy görcsoldásra, fájdalomcsökkentésre, hashajtóra, hasfogóra, puffadásgátlóra, nyugtatóra vagy antidepresszánsra van szükség.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/386.jpg

Veszély-jelek, amelyek esetén feltétlenül orvoshoz kell fordulni annak is,

aki netán ódzkodna ettől: ha a beteg idősebb, azaz ha a tünetek első alkalommal 50 év felett jelentkeznek, ha a panaszok hirtelen lépnek fel, ha a beteg véres székletet vagy hirtelen ismeretlen eredetű fogyást tapasztal, vagy ha a tünetek tartósan fennmaradnak kezelés ellenére is.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/387.jpg

Ne várjon tovább!

VÁGJON BELE!


Cím

Budapest VI.
Nagymező utca 21. I. emelet


Email

drzsiga.zsolt@gmail.com


Tel

06 70 945 84 65