Kezelések A-Z

Allergia


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/499.jpg


Így dolgozunk

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója. A rendelkezésre álló hatóanyagok széles skálájábó l- gyógyszerek, növényi készítmények, kivonatok, homeopátiás szerek, Bach virágterápia, színterápia, stb. – kiteszteljük az adott szervezet számára legmegfelelőbb készítményeket, melyekkel megemeljük az immunrendszer ingerküszöbét illetve csökkentjük a túlzott immunválaszt.

A kezelés hatása 2-4 hónapig tart.

Egy kezelés általában 1 allergiás szezont megold mellékhatások nélkül.

Ha a szezon hosszabb 4 hónapnál, akkor több kezelés is szükséges lehet. A szükséges kezelések száma évről-évre csökkenést mutat.

Tipp: Végleges megoldásként ajánlott alternatíva az otthoni BEMER terápia.

Az eljárás

 40.000 hatóanyagból allergia, szénanátha, immun kulcsszavakkal kilistázzuk a szóba jöhető készítményeket –kb. 1000 hatóanyag- majd egy akupunktúrás ponton a gép összeválogatja azt a receptúrát, amely az adott személy esetén a legoptimálisabb eredményt adja allergiákra nézve. A készítmények rezgésszámával besugározzuk a páciens testét a választott időintervallumban (10-40 perc). 

Mind a tesztelés, mind a rezgéskezelés teljesen fájdalommentes.

A gyermekeket a szülő ölben foghatja, jó megoldás a figyelmük lekötésére a kedvenc mesekönyvből felolvasás vagy okostelefon, iPad használataJ

Tipp: Tapasztalataink szerint a hatékonyság arányos a besugárzási idővel.

                                                                            

Az allergiáról általában

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a  pollen, állati szőrök, atkák,penészspórák,különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.

tünetek nagymértékben változnak attól függően, hogy milyen szervben történik az allergiás reakció.

Így azok az allergének, melyek levegő által terjednek (mint például a pollen vagy az atkák) a légutak és a szem szaruhártyájának a gyulladását okozzák.

Ilyen a szénanátha (allergiás rinithis), mely az orrnyálkahártya megvastagodását, orrváladékozást, tüsszentést, a szem irritációját,könnyezést okoz.

A szénanátha kialakulásában genetikai és környezeti tényezők játszanak szerepet. Ha az egyik szülő allergiás, gyermekének 30%-os esélye van arra, hogy nála is megjelenik a betegség. Ha mindkét szülő érintett, ez az érték 50%-ra emelkedik. A környezeti faktorok közül a legnagyobb jelentőséggel a városi és ipari légszennyeződés és a dohányzó szülők bírnak.

Ha az allergén bekerül a tüdőbeasztmás tüneteket is okozhat: nehézlégzésköhögés, sípolás. Magyarországon az asztma előfordulása becsült adatok szerint akár 400-800 is ezerre tehető, azonban a nyilvántartott betegszám ennek a negyede. Sajnos egyre gyakoribb a kisgyermekkori és a fiatal felnőttkori súlyos esetek előfordulása.

Ha az allergén az emésztőrendszerbe kerül a következő tünetek jelentkezhetnek: hasüregi fájdalom, hányingerhányáspuffadás,hasmenés.

A bőrön jelentkező allergiás reakciók, mint az ekcéma vagy az urticaria bőrpírrel, duzzadással járnak.

Súlyosabb esetekben a reakció nem marad lokalizált és az egész szervezetre kiterjed, ún. anafilaxiát okozva. Ebben az esetben az immunsejtekből rövid időn belül nagy mennyiségű kémiai mediátor szabadul fel, ami sokkos reakcióhoz vezet. Ez az állapot, kezelés nélkül (esetenként kezeléssel is) halálhoz is vezethet.

Több eljárás is létezik az allergia kimutatására, de alapvetően két típust különböztetünk meg: provokációs tesztek és vérvizsgálatok

Az allergia kezelésében nagy szerepet játszik a megelőzés, ami az allergének elkerülését jelenti.

Sikeres oki kezelés  bizonyos esetekbe a hiposzenszitivitásos immunterápia.

Ha már kialakult az allergiás reakció, számos antiallergiás gyógyszer áll rendelkezésre, melyek a különböző kémiai mediátorok blokkolása révén hatnak. Ilyenek az antihisztaminikumok, masztocita degranulációt gátló gyógyszerek, hidrokortizonkortizondexamethasonepinefrinszalbutamolimmunszupresszivek (Cyclosporin A) stb.

Bélflórát helyreállító beavatkozásként sikert hozhat az inulin, mellyel egyes esetekben az élelmiszer-allergia megszüntethető. Az inulin legbőségesebb természetes forrása a csicsóka.

A bőrgyógyászatban már évtizedek óta használnak sikeresen az allergia kezelése kapcsán különböző fényterápiákat. Tudományosan igazolt tény, hogy az orrban, ill. a bőrben lezajló gyulladásos folyamatok nagyon hasonlóak – így ma már a fényterápiás allergia kezelése is elérhető alternatív kezelési mód lehet az allergiában szenvedőknek. Lásd: BEMER fényterápia
http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/488.jpg

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra,

melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.  Például a pollen, állati szőrök, atkák, penészspórák, állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/483.jpg

Azok az allergének, melyek levegő által terjednek (mint például a pollen vagy az atkák)

a légutak és a szem szaruhártyájának a gyulladását okozzák.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/484.jpg

A szénanátha kialakulásában genetikai és környezeti tényezők játszanak szerepet.

Ha az egyik szülő allergiás, gyermekének 30%-os esélye van arra, hogy nála is megjelenik a betegség. Ha mindkét szülő érintett, ez az érték 50%-ra emelkedik.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/498.jpg

Ha az allergén bekerül a tüdőbe, asztmás tüneteket is okozhat: 

nehézlégzés, köhögés, sípolás. Magyarországon az asztma előfordulása becsült adatok szerint akár 400-800 is ezerre tehető. Sajnos egyre gyakoribb a kisgyermekkori és a fiatal felnőttkori súlyos esetek előfordulása.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/453.jpg

A bőrön jelentkező allergiás reakciók,

mint az ekcéma vagy az urticaria bőrpírrel, duzzadással járnak.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/02/bemer-pro.jpg

A bőrgyógyászatban már évtizedek óta használnak sikeresen az allergia kezelése kapcsán különböző fényterápiákat.

Tudományosan igazolt tény, hogy az orrban, ill. a bőrben lezajló gyulladásos folyamatok nagyon hasonlóak – így ma már a fényterápiás allergia kezelése is elérhető alternatív kezelési mód lehet az allergiában szenvedőknek. Lásd: BEMER fényterápia


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/480.jpg

Súlyosabb esetekben a reakció nem marad lokalizált és az egész szervezetre kiterjed, ún. anafilaxiát okozva.

Ebben az esetben az immunsejtekből rövid időn belül nagy mennyiségű kémiai mediátor szabadul fel, ami sokkos reakcióhoz vezet.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/494.jpg

Több eljárás is létezik az allergia kimutatására,

de alapvetően két típust különböztetünk meg: provokációs tesztek és vérvizsgálatok. 


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/482.jpg

Ha az allergén az emésztőrendszerbe kerül a következő tünetek jelentkezhetnek hasüregi fájdalom, hányinger,  hányás, puffadás,hasmenés.

Bélflórát helyreállító beavatkozásként sikert hozhat az inulin, mellyel egyes esetekben az élelmiszer-allergia megszüntethető. Az inulin legbőségesebb természetes forrása a csicsóka.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/488.jpg

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.  

Például a pollen, állati szőrök, atkák, penészspórák, állatok mérgei,  mikroorganizmusok, élelmiszerek,  gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.


http://humandetox.hu/wp-content/uploads/2017/01/498.jpg

Ha az allergén bekerül a tüdőbe, asztmás tüneteket is okozhat: 

nehézlégzés, köhögés, sípolás. Magyarországon az asztma előfordulása becsült adatok szerint akár 400-800 is ezerre tehető. Sajnos egyre gyakoribb a kisgyermekkori és a fiatal felnőttkori súlyos esetek előfordulása.


Ne várjon tovább!

VÁGJON BELE!


Cím

Budapest VI.
Nagymező utca 21. I. emelet


Email

drzsiga.zsolt@gmail.com


Tel

06 70 945 84 65